Arganolie | Cosmetische arganolie

cosmetische arganolieArganolie wordt cosmetische arganolie genoemd als de arganolie afkomstig is van noten (die uit de argan vruchten worden gehaald) die niet geroosterd zijn. Bij culinaire arganolie worden de argan noten wel geroosterd voordat de arganolie eruit geperst wordt. Bij cosmetische arganolie, of niet geroosterde arganolie, zijn veel meer beschermende anti-oxydanten in de argan oil aanwezig omdat deze niet beschadigd zijn door de hitte van het roosteren. Zou men voor inwendig gebruik willen profiteren van de gezonde werking van arganolie, dan kan men beter de cosmetische variant nemen. Deze heeft echter niet de lekkere notensmaak die door het roosteren ontstaat. Dit is vergelijkbaar met het gezond zijn van noten, waarbij de geroosterde noten veel minder gezond zijn dan ongeroosterde noten.

Etherische olie

Aanbieding

GOA geurbrander Chocolat € 12,99 € 11,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Achteraf betalen met Afterpay
  • Sisow
  • IDEAL
  • Paypal
  • Rembours
  • Bankoverschrijving
  • postNL verzending
© 2012 - 2017 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel