Informatie Cederolie - Etherische olie cederhout - Hymalaya

Informatie Cederolie - Etherische olie cederhout - Hymalaya

Hymalaya cederhoutolie of ceder etherische olie heeft een warme zoet houtige geur. Deze cederolie van de Cedrus deodora is van de echte cederboom.

Qua geur goed te combineren met frisse geuren van citrus-oliën of geranium.

In de aromatherapie heeft cederolie een verzachtende en zuiverende werking, zijn geur trekt liefde en gezelligheid aan. Hierdoor wordt begrip voor elkaars gedachten en wensen gestimuleerd. Ceder wordt vaak gebruikt als afrodisiacum bij angstige en depressieve mensen, de olie heeft ook een verdovende werking. Ceder is verwarmend, versterkt het gevoel van eigenwaarde en helpt bij het loslaten van de door de omgeving opgelegde verwachtingspatronen. Men gelooft dat het spirituele leven door het verdampen van Cederolie wordt versterkt en dat de banden met het goddelijke erdoor worden aangehaald. Ceder kan ons helpen een gevoel van evenwichtigheid en een gevoel dat wij ons eigen leven beheersen, te ontwikkelen en te handhaven.

Cederhout is irriterend voor de ogen, de ademhalingswegen en de huid. Het bevat geen van de allergenen die door de EU zijn aangewezen als meest voorkomende contactallergenen in parfumcomposities en is al met al één van de mildste etherische oliën die er zijn. Bewaar cederhoutolie niet te koud en zeker niet in de koelkast, daardoor kan het bestanddeel cedrol uitkristalliseren, dit lost alleen met grote moeite weer op. 

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel