Informatie Tea tree olie - Teatree oil - Tea tree

Informatie Tea tree olie - Teatree oil - Tea tree

tea-tree-olie-tea-tree-spray-creme-zalf-gel.jpgTeatree olie is erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen.Tea Tree oil heeft een bijzonder heilzame werking.  Medisch onderzoek en de ervaringen met tea tree hebben bewezen dat de resultaten van behandeling met Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen verhelpen. Het kan onverdund worden aangebracht op geïnfecteerde plaatsen zoals puistjes, steenpuisten, aften, insectenbeten etc. Neusverstoppingen verminderen snel door Tea Tree Olie te inhaleren.

Direct naar tea tree olie of tea tree producten.

Ondanks de sterk antiseptische werking irriteert Tea Tree Olie niet, is schimmelwerend, kiemdodend en in tegenstelling tot chemische middelen, niet giftig. Het tast het gezonde weefsel niet aan en bevordert de normale celgroei en celvernieuwing. Door zijn oplossend vermogen is Tea Tree Olie in staat diep door te dringen in huidlagen, abcessen, tandvlees en zelfs onder nagels. Het vermengt zich met pus in puistjes en ontstoken wonden en bevordert de uitscheiding ervan. 
Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree Olie doodt bacteriën en heeft een verzachtende werking en is daardoor goed te gebruiken voor allerlei (huid)-aandoeningen. Er is naast de pure olie een uitgebreid assortiment aan producten voor de gezichts-, lichaams- en voetverzorging. Een ander aspect is de neutraliserende werking van het gif van de meeste kleine insecten. Het heeft een enigszins verdovende, pijnstillende werking, die vooral tot uiting komt bij de behandeling van snij- en schaafwonden. 
In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we met meer dan normale belangstelling rekening houden met alles wat de natuur te bieden heeft. Zeer actieve en werkzame producten tegen allerlei ongemakken kunnen rechtstreeks door de natuur aangeleverd worden. De lichaams- huidverzorgingsproducten zijn in principe geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder voor speciale huidtypes. Huidproblemen zoals actieve en passieve acné, eczeem en psoriasis kunnen adequaat behandeld worden.De voetverzorgingsproducten zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Door de intensieve werking zijn de producten met name geschikt voor tal van voetproblemen zoals zweetvoeten, schimmelinfecties op huid en nagels, wintervoeten, eczeem, droge en ruwe voeten, kloven, etc. 

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel