Geurstenen en geurvaasjes

Geurstenen en geurvaasjes

Geurstenen en geurvaasjes zijn aromaverdampers ook wel aroma diffusers genoemd. De geurstenen en geurvaasjes zijn gemaakt van een poreuze steen waardoor er snel een geur intrekt en langzaam verdampt. Geurstenen en geurvaasjes zijn makkelijk mee te nemen en zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Geurstenen en geurvaasjes zijn ideaal voor in het toilet, de badkamer, huiskamer of andere ruimtes.

Geurstenen en geurvaasjes | Assortiment

Wij bieden een ruim aanbod aan in geurstenen en geurvaasjes van de merken Volatile en Lumière de Provence. Wij bieden 6 verschillende geurstenen aan in vormen als een zonnegod,kat, hartje en bloem. Naast de geurstenen bieden 3 verschillende geurvaasjes aan. Geurstenen en geurvaasjes zien er leuk en sfeer vol uit, waardoor  deze in elke ruimte wel neergezet kunnen worden. Naast dat de geurstenen en geurvaasjes sfeer geven, geven zei ook nog eens een heerlijke geur af. Voor de verdamping van een geur in een geursteen of geurvaasjes is maar een klein aantal druppels geurolie nodig. Door 3 a 4 druppels geurolie of etherische olie over het geurvaasje of geursteen te druppelen, zal dit al genoeg zijn voor enkele dagen geurverspreiding. Geurstenen en geurvaasjes zijn daarnaast een goed alternatief voor geurkaarsen, wierook en geurbranders, wanneer iets wat brand niet gewenst is een ruimte.  De geurolie of etherische olie in een geurvaasje of geursteentje word door koudverdamping door de ruimte verspreid en zal al snel ruikbaar zijn.

Geurstenen en geurvaasjes | Geuroliën

Naast ons assortiment aan geurstenen en geurvaasjes, bieden wij een ruim aanbod aan in geuroliën en etherische olie.  Onze geuroliën en etherische oliën zijn zeer geschikt om in een geursteen of geurvaasje te druppelen.  Het is verschil tussen een geurolie en etherische olie is dat een geurolie een samengestelde olie is uit verschillende etherische oliën. Ook kan het zijn dat een geurolie naast de natuurlijke etherische oliën ook kunstmatige geurstoffen zijn toegevoegd, dit staat bij het product zelf vermeld. Onze etherische oliën zijn daarin tegen 100% puur natuurlijk. Etherische oliën zijn namelijk vluchtige oliën die worden gewonnen uit plantdelen, zoals: zaden, vruchten, bloesems, bladen en harsen. Etherische olie en geurolie word veel gebruikt voor het toepassen van aromatherapie. Wij verkopen niet alleen geurstenen, geurvaasje, geuroliën en etherische oliën. Wij verkopen namelijk ook een ruim aanbod aan in geurbranders, geurkaarsen, massage olie, wierook, potpourri, zepen, massage kaarsen en nog veel meer. Neemt u gerust een kijkje in onze webshop. Heeft u  vragen over geurstenen of geurvaasjes? Stel uw vraag gerust via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Geurstenen | Geurvaasjes | Geurolie | Etherische olie

geurstenen en geurvaasjes.

Sorteer op

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel