Geurbranders

Geurbranders

Wij bieden u een ruim aanbod aan geurbranders. Wij bieden geurbranders in verschillende kleuren, maten en designs, zo is er voor elke ruimte wel een bijpassende geurbrander. Een geurbrander is een soort van theelicht houder met een schaaltje bovenop. In het schaaltje bovenop kan geurolie of een geurmelt gedaan worden. Onder het schaaltje is plaats voor een brandend theelicht. De warmte van het theelicht stijgt omhoog en verwarmt het schaaltje,waardoor ook de geurolie of geurmelt. Door de warmte van de geurbrander verdampt de geur en verspreid zich in de ruimte.

Geurbranders | Het gebruik van een geurbrander

Geurbranders zijn zeer eenvoudig in gebruik en het duurt maar 5 minuten voordat de geur ruikbaar is. Een geurbrander kan op twee manieren gebruikt worden. Er kan namelijk in het schaaltje een geurmelt gedaan worden of water in combinatie met geurolie. De meest gebruikte manier is het water met de geurolie. Voor deze manier is het van belang dat het schaaltje van de geurbrander gevuld word met water. Bij dit water kunt u 3 a 4 druppeltjes geurolie doen. Onder het schaaltje van de geurbrander is ruimte voor het plaatsen van een theelichtje. Zodra het theelichtje aan staat in de geurbrander, zal de geur na ongeveer 5 minuten verdampen. Ook kunt u ervoor kiezen om een geurmelt te gebruiken in de geurbrander. Bij een geurmelt is het niet nodig om water in het schaaltje van de geurbrander te doen. De geurmelt kan in het schaaltje van de geurbrander gelegd worden en zal door de warmte van het theelichtje eronder smelten. Wij bieden naast ons assortiment aan geurbranders ook geuroliën en geurmelts.

Geurbranders | Candlewoods Easy Melts

Bent u al bekend met de geur smeltblokjes genaamd wax melts, wax tarts of little hotties? Geurmelts zijn geurblokjes die in een geurbrander gelegd kunnen worden en tijdens het branden van de geurbrander een heerlijke geur afgeven. Geurmelts kennen een aantal voordelen vergeleken met het gebruik van geurolie in een geurbrander. Geurmelts geven meer geur, gaan langer mee en hoeven niet bijgevuld te worden vergeleken met geurolie. Het enige nadeel is dat bij de standaard geurmelts (wax melts, wax tarts of little hotties) vaak de was na het branden moeilijk te verwijderen is uit de geurbrander. Het merk Candlewoods heeft hier iets op bedacht, namelijk de Easy Melts. Zoals de naam het al zegt ze zijn makkelijk in gebruik. De Easy Melts van Candlewoods zijn 100% plantaardig en eenvoudig te verwijderen uit de geurbrander. De Easy Melts zijn zo samengesteld dat na het stollen en het afkoelen van de melt, deze krimpt en de melt los laat waardoor deze er gemakkelijk uit gehaald kan worden. Bij de Easy Melts van Candlewoods hoeft u dus niet de vloeibare was direct weg te gooien of met een keukenrol te verwijderen uit de geurbrander.
 

geurbrander

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel