Theelicht

Theelicht

Een van de meest gebrande kaarsensoort, namelijk theelichten. Theelicht ook wel waxinelicht genoemd, word veelal gebruikt om voedsel en thee warm te houden. Een theelicht is ontworpen om lang te branden en niet om veel licht af te geven. Een standaard waxinelichtje brand zo ongeveer 4 a 5 uur. Een theelicht is anders dan een normale kaars, een theelicht is te herkennen aan het metalen omhulsel die het morsen van de kaars tegengaat wanneer deze vloeibaar is geworden. Theelichten zijn ook echte sfeer makers, vooral als er meerdere theelichtjes in een ruimte branden. Wij bieden een ruim assortiment aan in geur theelichten van de merken Candlewoods en Collines de Provence. Een geur theelicht brand korter dan een normale geurkaars, waardoor u vaker een andere geur kunt uitproberen. Het woord waxine lichtje komt van de twee woorden: wax en parrafine. Deze twee woorden samengevoegd is bij elkaar waxine. De meeste theelichtjes op de markt zijn gemaakt van paraffine en wax. Helaas zijn paraffine en wax beide ingrediënten die schadelijk zijn voor de gezondheid en daarbij milieu onvriendelijk.

Theelicht | Candlewoods Maxi geur theelicht

Bent u al bekend met de Candlewoods Maxi geur theelicht? De Candlewoods maxi geur theelicht is een theelicht dat 10 uur lang brand. Dit is 5 uur langer ten opzichte van een standaard theelicht. Deze lange brandduur komt doordat de theelichten een groot oppervlak hebben. Daarnaast zijn de theelichten van Candlewoods gemaakt van 100% plantaardige was en dus niet schadelijk voor de gezondheid. De geurafgifte van een gewonen geurkaars en een geur theelicht van Candlewoods is bijna gelijk. Het voordeel van deze geur theelichten is dat u vaker een andere geur kan uitproberen zonder dat het teveel kost. De theelichten hebben een diameter van 6 cm en branden 10 uur. De vlam van de kaars is rustig en roetvrij. De theelichten zijn in de volgende geuren verkrijgbaar: Aphrodites garden, Vine of seduction, Tuscan sunflower, Trees of forgiveness, Sweet cinnamon, Spanisch orchad, Spa flower, Provence wildflower, Herbes méditerranée, Deep woods, Black forest, Arctic flower en Ancient tea rose. De theelichten zijn zo ontwikkeld dat het oppervlak snel vloeibaar word en daarna langzamer gaat branden, dit voor een goede ruikbare geur.

Theelicht | Natuurlijke geurtheelichten

Zoals hierboven eerder genoemd bevatten de standaard waxine theelichten paraffine. Paraffine is een uit aardolie verkregen mengsel, wat schadelijke stoffen bevat. Uit onderzoek is gebleken dat theelichten van paraffine schadelijke stoffen uitscheiden, namelijk: benzeen en methylbenzeen. Benzeen en methylbenzeen zijn slecht voor de gezondheid. Vooral mensen met problemen aan de luchtwegen kunnen paraffine kaarsen beter vermijden. Door bovenstaande reden zijn er afgelopen jaren vele kaarsen ontwikkeld die 100% natuurlijk zijn en niet schadelijk voor de gezondheid. Zo zijn sojakaarsen en bijenwaskaarsen tegenwoordig zeer populair, deze kaarsen branden schoon en geven vrijwel bijna geen roet af. Wij bieden als alternatief voor de paraffine theelichten, theelichten die 100% natuurlijk zijn aan. Onze 100% natuurlijke theelichten zijn van de merken Candlewoods en Lumieres du Temps. De natuurlijke theelichten van het merk Candlewoods, namelijk de Candlewoods maxi geur theelicht wordt per stuk verkocht en is in 13 verschillende geuren verkrijgbaar. De natuurlijke geur theelichten van het merk Lumieres du Temps zijn verkrijgbaar in een verpakking van 10 stuks theelichten. De natuurlijke theelichten van Lumieres du Temps zijn in de volgende verkrijgbaar: Lavendel, Kruidige houtgeur, Mandarijn, appel en kaneel en vanille en kokos.

Naast ons assortiment aan natuurlijke geur theelichten, verkopen wij ook een gehele lijn aan theelichthouders. Indien u uw bestelling voor 15:00 besteld, heeft u deze de volgende dag al in huis. Heeft uw vragen over onze geur theelichten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Wij hebben een proffesioneel team die u het juiste advies kan geven in theelichten. | Theelichtjes

theelicht

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel