Etherische olie

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Achteraf betalen met Afterpay
  • Sisow
  • IDEAL
  • Paypal
  • Rembours
  • Bankoverschrijving
  • postNL verzending

Sinds kort ook op Facebook!

warmies clown vis geurwalhalla

Warmies

De nieuwe warmies zijn binnen 2016!

volatile-warmteknuffels-warmte-magnetron-dieren-knuffels.jpgWarmies zijn knuffels die in een magnetron verwarmd kunnen worden. De warmies geven dan lange tijd warmte af. Ook kunnen warmies in de vriezer gelegd worden waarna ze voor verkoeling kunnen zorgen. Warmies werken op die manier als een kruik. De natuurlijke vulling van warmies bestaat uit granen en lavendelbloemen of uit granen en (mint)kruiden. Als de warmies warm zijn geven ze dan ook een lichte rustgevende geur af. 

De warmies zijn verkrijgbaar in twee varianten, met of zonder een uitneembare vulling. Bij de warmies met uitneembare vulling kan de knuffel zonder de vulling in de wasmachine gewassen worden.  

Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme knuffel vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel of mintkruiden ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen.

Deze kwaliteits knuffels van Duits fabrikaat voldoen aan de volgende veiligheidsnormen: EN71-1/2/3/ en CE. Het assortiment bevat o.a : knuffel hondje, knuffel beer, teddybeer, pluche konijn, knuffelkonijn, knuffeluil, knuffelaap, babyknuffel en nog meer knuffels.

De gebruiksaanwijzing vindt u hier

Maak hier uw keuze a.d.h.v. het type Warmie:

warmieswarmieswarmieswarmieswarmiesmagnetron-knuffelswarmteknuffelswarmtedieren

Hieronder staan alleen de Warmies die momenteel in de AANBIEDING zijn. Maar we hebben er veel en veel meer.