Teunisbloemolie

Teunisbloemolie wordt veel gebruikt in cosmetica. Teunisbloemolie helpt namelijk bij een droge en gevoelige huid en om rimpels te voorkomen bij alle huidtypen. Voor de huidverzorging is Teunisbloem olie een waardevolle olie bij eczeem en acne. Het gammalinoleenzuur in de olie heeft een sterk regenererende en vitaliserende werking waardoor het de de huid een jong en strak aanzien geeft. Teunisbloemolie is een drogende olie en trekt dus snel in de huid.

Onze koudgeperste teunisbloemolie heeft het Ecosert certificaat voor biologische teelt/oorsprong en is geanalyseerd op zuiverheid. De certificaten sturen we u op verzoek toe.

Etherische olie

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
Achteraf betalen met Afterpay
  • Sisow
  • IDEAL
  • Paypal
  • Rembours
  • Bankoverschrijving
  • postNL verzending
© 2012 - 2017 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel