Ongedierte wering

natuurlijke-afweer-tegen-insecten-anti-insect.jpgOngedierte wering

Van oudsher worden kruiden of de daaruit gewonnen etherische oliën (natuurlijke geurstoffen) gebruikt om ongedierte te weren. Deze etherische oliën, die door planten worden aangemaakt, hebben voor deze planten dan ook vaak een beschermende werking tegen vraatzuchtige insecten of zoogdieren. 

Pure etherische olie druppelt u op tissue's en legt deze op de gewenste plaatsen, of druppelt deze op kleding (eerst testen op vlekken) of verdampt deze met een geurlampje. Bij vliegende of kruipende insecten kunnen kozijnen van ramen en deuren of andere openingen ingewreven worden met een tissue met hierop etherische olie (of direct ingedruppeld). Door verschillende oliën te mengen, duurt het langer voor ongedierte om er aan te wennen. Belangrijk is het ongedierte een ontsnappingsroute (open deur, etc.) te geven zodat deze niet gedwongen aan de geur hoeven te wennen. 
Deze pure etherische oliën nooit onverdund op de huid toepassen en heel goed uitkijken voor spetters in de ogen. Bij zwangerschap en het geven van borstvoeding raden wij af met deze pure etherische oliën te werken omdat deze bij morsen op de huid, opgenomen kunnen worden. De geurblokjes/geurgels zijn dan een veiliger alternatief.

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel