Sojakaarsen

Sojakaarsen

Wij bieden een ruim assortiment aan handgemaakte sojakaarsen. De handgemaakte sojawas kaarsen die wij u aanbieden zijn gemaakt van eco sojawas uit Amerika. Sojakaarsen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn milieu vriendelijk. Sojakaarsen zijn een natuurproduct en branden schoner en langer ten opzichten van een standaard paraffine kaars.

Sojakaarsen | Waarom sojakaarsen?

Sojakaarsen bieden vele voordelen vergeleken met de normale standaard paraffine kaarsen. Paraffine kaarsen bevatten namelijk synthetische stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Vooral wanneer men last van allergieën en/of astma heeft, kunt u beter geen paraffine kaars branden. Sojakaarsen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen schadelijke stoffen. Paraffine kaarsen geven vaak veel roet af en kunnen voor zwarte plekken op de muur zorgen, bij een sojakaars zal u hier geen last van hebben. Soja was kaarsen roeten namelijk niet tot nauwelijks. Sojakaarsen bevatten geen paraffine waardoor er tot maar liefst 90 % minder roet vrij komt dan bij een standaard paraffine kaars. Daarnaast kennen sojakaarsen als groot voordeel dat de was van de kaars eenvoudig te verwijderen is wanneer er gemorst is.  Vaak wanneer een paraffine kaars lekt of wanneer deze te hard uitgeblazen is, is de was van de kaars moeilijk te verwijderen. Bij het verwijderen van sojawas heeft u alleen een doekje met warm sop water nodig om het te verwijderen.

Sojakaarsen | Handgemaakte sojakaarsen

Onze sojakaarsen zijn met zorg en veel liefde met de handgemaakt. De soja was kaarsen uit ons assortiment geven warmte en sfeer in elke ruimte en interieur. De sojakaarsen die wij u aanbieden zijn van eco sojawas uit Amerika gemaakt. De soja kaarsen worden in 8 verschillende pastel en naturelkleuren aangeboden. De kleuren sojakaarsen die wij u aanbieden zijn: Naturel –ongekleurd, blauwgroen, lila, groen, geel, roze, oranje, beige en rood. De kaarsen hebben een hoogte van 12 cm en een diameter van 8 cm. Met dit formaat kent deze kaars maar liefst een brandtijd van 100 uur! De gekleurde sojakaarsen geven een speciaal effect wanneer deze brand en de vlam door de wand van de kaars brand. Soja was kaarsen zijn duurder dan standaard paraffine kaarsen maar branden veel schoner en langer. Wanneer u een van onze handgemaakte sojawas kaarsen besteld, word deze geleverd in leuk verpakt milieuvriendelijk papier.

Sojakaarsen | De voor –en nadelen van soja was kaarsen

Sojakaarsen bieden vele voordelen ten opzichten van standaard paraffine kaarsen. Ook hebben soja kaarsen nadelen. Hieronder op een rijtje vermeld de voor –en nadelen van een soja was kaarsen:

Voordelen:
De voordelen van sojakaarsen ten opzichte van standaard paraffine kaarsen.

  • Langere brandtijd, soja kaarsen branden 30% tot 45% langer dan paraffine kaarsen.
  • Geen roet, bij soja kaarsen komt maar liefst 90% minder roet vrij ter vergelijking met paraffine kaarsen.
  • Makkelijk te verwijderen bij morsen, wanneer er sojawas is gemorst is dit eenvoudig te verwijderen met een beetje sop en heetwater.
  • Een natuurproduct, sojawas kaarsen zijn niet schadelijk en kunnen prima gebruikt worden wanneer men last heeft van astma of allergieën.

Nadelen:

  • Sojawas is erg dik en kleverig van structuur. Door deze reden is er een dikkere lont nodig bij een sojakaars dan bij een paraffine kaars. De sojawas, lont en het glas dienen precies op elkaar afgestemd te zijn, anders kan deze gaan roeten. Om deze reden adviseren fabriekanten van soja was kaarsen om de lont in te korten voor het branden
  • Sojawas komt buiten Europa vandaan. Dit betekent een langere transport en waardoor minder milieuvriendelijk. Sinds een paar jaar is hier een alternatief voor, namelijk raapzaadkaarsen.
  • Voor alle merken sojawaskaarsen geld dat deze niet gegarandeerd 100% natuurlijk zijn, dit komt door de gebruikte waterstof in de verzadigingsreactie.

Wij bieden naast onze sojawas kaarsen ook bijenwas kaarsen. Bijenwas kaarsen zijn een goed alternatief voor sojawas kaarsen. Bijenwas kaarsen zijn vergeleken met sojawaskaarsen duurder. Bijenwas kaarsen geven een warme sfeer en een heerlijke geur af. Onze bijenwas kaarsen zijn net zoals de sojawas kaarsen met de handgemaakt. Voor ons assortiment aan bijenwas kaarsen klikt u hier

sojakaarsen

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel