Volatile Chakra mengsels

Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Steeds meer mensen zijn bezig met het ontdekken van de oeroude chakra-wetenschap. Er zijn 7 hoofdchakra’s die vaak als wielen of als bloemen worden afgebeeld op oude platen. De Chakra’s zijn energie centra’s, die de poorten vormen tussen de mens en het heelal. Via deze poorten vindt een uitwisseling van energie plaats die een mens nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Verloopt deze energie uitwisseling evenwichtig, dan voelen wij ons energiek en vitaal. Geuren hebben ook hun invloed op de chakra’s en bieden een hulpmiddel om energie vrij te maken. Bij elke chakra passen een aantal geuren. In de chakra-oliën van Volatile zijn deze geuren als synergie gemengd. De belangrijke werking van chakra-olie berust op het evenwichtbrengende effect van essentiële oliën. De olie kan in het gebied van de desbetreffende chakra gemasseerd worden. Ook is het mogelijk dan op deze chakra te mediteren. Behalve het puur te gebruiken van de chakra oliën, is het mogelijk hen toe te voegen aan de neutrale Volatile producten.

Sorteer op
 • 1000C Volatile Aromamengsel Chakra 1: Stuit 5 ml.
  1000C Volatile Aromamengsel Chakra 1: Stuit 5 ml.

  Volatile aromamengsel

  Dit chakra wordt stuit-, basis- of wortel-chakra genoemd. Het mengsel voor een betere energiedoorstroming bestaat o.a. uit: patchouli, basilicum, kaneel en ijzerhard.

  Chakra 1 Stuit

  Dit chakra wordt…

  € 16,80
 • 1005C Volatile Aromamengsel Chakra 2: Heiligbeen 5 ml.
  1005C Volatile Aromamengsel Chakra 2: Heiligbeen 5 ml.

  CHAKRA 2 HEILIGBEENDit chakra wordt milt- of heiligbeen-chakra genoemd. Het mengsel voor het heiligbeen chakra werkt regulerend en bestaat o.a. uit: roos, jasmijn, sandelhout, kardamom en rozenhout.

  Chakra 2 Heiligbeen

  Dit…

  € 16,80
 • 1010C Volatile Aromamengsel Chakra 3: Zonnevlecht 5 ml.
  1010C Volatile Aromamengsel Chakra 3: Zonnevlecht 5 ml.

  CHAKRA 3 ZONNEVLECHTDit chakra wordt het zonnevlecht-chakra genoemd. Het zonnige, versterkende en rustgevende mengsel bestaat o.a. uit: vetiver, mandarijn, sinaasappel en mirre.

  Chakra 3 Zonnevlecht

  Dit chakra wordt het…

  € 16,80
 • 1015C Volatile Aromamengsel Chakra 4: Hart 5 ml.
  1015C Volatile Aromamengsel Chakra 4: Hart 5 ml.

  CHAKRA 4 HARTDit chakra wordt het hart-chakra genoemd. Een mengsel wat het hart-chakra versterkt bestaat o.a. uit: oranjebloesem, petitgrain, roos en ylang-ylang.

  Chakra 4 Hart

  Dit chakra wordt het hart-chakra genoemd. Het…

  € 17,80
 • 1020C Volatile Aromamengsel Chakra 5: Keel 5 ml.
  1020C Volatile Aromamengsel Chakra 5: Keel 5 ml.

  CHAKRA 5 KEELDit chakra wordt het keel-chakra genoemd. Een verzachtend mengsel voor het keel-chakra en voor een betere communicatie bestaat o.a. uit: kamille, mirre, roos en jeneverbes.

  Chakra 5 Keel

  Dit chakra wordt het…

  € 17,80
 • 1025C Volatile Aromamengsel Chakra 6: Voorhoofd 5 ml.
  1025C Volatile Aromamengsel Chakra 6: Voorhoofd 5 ml.

  CHAKRA 6 VOORHOOFDDit chakra wordt het voorhoofd-chakra genoemd. Het mengsel wat het voorhoofd-chakra versterkt bestaat o.a. uit: scharlei, munt, laurier en mirte.

  Chakra 6 Voorhoofd

  Dit chakra wordt het voorhoofd-chakra…

  € 16,80
 • 1030C Volatile Aromamengsel Chakra 7: Kruin 5 ml.
  1030C Volatile Aromamengsel Chakra 7: Kruin 5 ml.

  CHAKRA 7 KRUINDit chakra wordt het kruin-chakra genoemd. Het mengsel voor dit chakra werkt zuiverend, verhelderend en beschermend en bestaat o.a. uit: lavendel, sandelhout, wierook en roos.

  Chakra 7 Kruin

  Dit chakra wordt het…

  € 16,80

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 15.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2023 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel