Nieuw

Warmies - Magnetreonknuffel Mini Everzwijn Lavendel Geur

Artikel 116 van 284
€ 19,99 (inclusief btw)

Warmies warmteknuffel Mini Everzwijn (magnetronknuffel)

Warmteknuffels of warmtedieren zijn naast een heerlijke zachte kameraad, een alternatief voor een waterkruik. De natuurlijke vulling van granen en lavendelbloemen (of mintkruiden) kan opgewarmd of gekoeld worden waarna deze lange tijd warmte of kou afgeeft. De warmteknuffels kunnen snel opgewarmd worden in de magnetron of gekoeld worden in de vriezer. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen.

 

Het kleine everzwijn is zoooo schattig!

Het houdt echt niet van bevriezen ... 

... maar knuffel liever om je maag op te warmen. Hij verbergt zich snel achter de bankkussens als je er niet bent. Daar wacht hij geduldig tot je weer thuis bent en neemt hem in je armen. Het is precies de juiste maat voor liefhebbende kinderhandjes en zorgt voor een hemelse warmte die naar lavendel ruikt. De schattige pasgeborene is ongeveer 26 cm lang en weegt ongeveer 240 gram.

De gebruiksaanwijzing vindt u hier.

De Warmies knuffels worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE.

 

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 13.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Kado inpakservice.

PostNL pakjegemak sevice (bezorging afhaallocatie)

 

© 2012 - 2024 Geurwalhalla, Huisparfum - Wellness - Verzorging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel